Aleks fotografie
Ieder moment is kostbaar


Welkom bij Aleks fotografie

Uitvaart fotografie

Uitvaart fotografie

Deze vorm van fotografie is een vorm die, net als Newborn fotografie, bij het leven hoort maar niet vaak aan wordt gedacht terwijl het zo belangrijk kan zijn voor de verwerking van de nabestaanden. De dag zelf leef je in een roes en achteraf weet je eigenlijk niet veel meer van de dag, welke bloemen waren er? wie was er allemaal? Ook de kist, waar soms teksten opstaan wordt gefotografeerd. De fotograaf kan veelal betaald worden door de uitvaart verzekering. Neem contact op voor de mogelijkheden of laat de uitvaartondernemer contact opnemen met mij. .

Event fotografie 

Evenementen fotografie

Een prachtig concert, gezellig feestje of een spectaculair festival fotograferen. Bij deze vorm van reportagefotografie draait alles om de beleving en het moment. De emoties en uitbundigheid van bezoekers, het enthousiasme van de dj of artiest en het totale sfeerplaatje. Afhankelijk van het event en de opdracht loop ik, of rond of volg het draaiboek als dat aanwezig is. Alles begint bij het eerste contact en de wensen die er zijn. 

 

Pers fotografie 

Verslaglegging

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. De essentie van dit soort fotografie is het vastleggen van échte beelden. Niks wordt in scène gezet en de mensen in de foto's krijgen geen aanwijzingen en er is geen of een beperkt draaiboek en het is het pakken van het moment ook deze vorm van fotografie voer ik uit, spontaan of in opdracht.

 Jullie verzorgen het event, ik zorg voor de herinneringen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram