Aleks fotografie
Ieder moment is kostbaar

Mijn diensten 

Ik lever diverse diensten en maatwerk is daarbij een belangrijk gegeven een prijs is lastig te geven, om toch een gemiddelde te geven moet je ongeveer rekenen op €350 per dagdeel. (let wel voor uitvaart fotografie zijn 2 fotografen soms gewenst en dan verandert de prijs)

Wat zit daar bij in:

  • Reiskosten (de eerste 50km zijn voor mij, daarna €0,25km)
  • Bewerking en aanlevering van de foto's.
  • Backup op Nederlandse server, toegankelijk met eigen login, van de foto's gedurende 1 jaar, daarna per jaar verlengbaar (€20 per jaar)


Er is niet zo heel veel meer te vertellen, als ik een uitvaart of event schiet, dan schiet ik plaatjes en die krijg je gewoon geleverd, geen maximaal aantal. Zoals hierboven al staat ik lever de foto's via een back-up server, je krijgt daarvan de inlogcodes en dan kan je, wanneer je wilt, de foto's bekijken en downloaden, zeker bij uitvaart fotografie is dat zeer prettig je krijgt een mail wanneer ze klaar staan en kunt zelf bepalen wanneer je ze wilt bekijken, wel zo prettig. Een voordeel is dat je de link kan delen, dus iedereen, van wie jij dat wilt, kan meekijken.

Zoals er al te lezen is op de site, fotografeer ik voor organisaties die een maatschappelijk doel dingen meestal kosteloos, de graad meter hiervoor is meestal dat de organisatie (bijna) volledig op vrijwilligers draait, voldoe je daar aan? en wil je je event graag vastgelegd wordt? Ook dan hoor ik graag van je.

Organisaties waar ik ,onder andere, kosteloos voor fotografeer zijn:


Ik hoop snel van je te horen

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram